Tuesday, January 31, 2012



Alif sin lam alif mim 'ain lam ya kaf mim..


Apa perkhabaran semua? Semoga sihat sejahtera luar dan dalam hendaknya.




Saya macam biasa, kurang sehat.


Luar, alhamdulillah.


Dalam, tak pasti.


Jadi kurang sehat.



Adeh, bukak ni saya nak cerita pasal sunyi sebenarnya. Tapi keluar perkataan kurang sehat, saya teringat kat Sogo semalam.



Tengahari semalam saya lunch kat Sogo. Saje tukar angin. Makan nasi ayam kat food court atas tu. Saya amek nasi dengan ayam Honey BBQ. Arakian saya suka sos dia, saya cakap la dekat abang yang tengah prepare order tu


'Nak sos lebih sikit eh'


Pastu dia tanya balik 'Nak lebih ke nak sikit?'




Atoiii, susah benau nak cakap dengan abang bangla ni..hehe











1 comment:

Tukang Karut said...

kasi lebih kurang la...